Wintersport 2023


Wintersport schooljaar 2022-2023

Na de succesvolle wintersportkampen van vorige jaren, willen we dit schooljaar weer proberen een wintersportkamp voor de leerlingen uit de 2e tot en met 5e klassen te gaan organiseren.

Hieronder staat informatie over deze reis naar Oostenrijk die zal worden gehouden van

 

zondag 5 maart 2023 tot en met vrijdag 10 maart 2023

 

De leerlingen kunnen kiezen uit skiën of snowboarden.  

Waar gaan we heen?

We gaan, zoals gewoonlijk, naar Skigebied Katschberg in Oostenrijk. Dit skigebied heeft 70 pistekilometers en is geschikt voor beginners en gevorderden. De liften hebben geen tot zeer korte wachttijden.

 

Begeleiding

Onze school werkt bij deze wintersportreis samen met Huski Reizen. Huski Reizen is een organisatie die al vele jaren reizen organiseert voor scholen en andere organisaties. Wij werken inmiddels al bijna 10 jaar samen met Huski Reizen en hebben zeer goede ervaring met hen.

Zij kennen onze praktijkschool en kunnen op een efficiënte wijze onze leerlingen begeleiden met behulp van Nederlandstalige instructeurs.

 

Verblijf

We verblijven in een hotel dat alleen voor onze school is afgehuurd. Er zijn geen andere scholen en gasten in het hotel aanwezig. De leerlingen ontbijten en dineren in dit hotel en maken een lunchpakket voor de lunch. De hotelkamers zijn voorzien van een douche en toilet.

Vervoer

Huski Reizen verzorgt voor het vervoer per touringcar vanaf school naar Oostenrijk. Deze bus blijft de hele week bij ons om al het vervoer ter plaatse te regelen voor onze leerlingen.  

 

Ski en/of snowboard uitrusting

Huski Reizen komt bij ons op school om de ski- en/of snowboardschoenen samen met de leerlingen te passen zodat we dat niet meer in Oostenrijk hoeven te doen en dus meteen naar het skigebied kunnen gaan om daar te gaan skiën of snowboarden.

 

Voldoende deelnemers

Om deze wintersportreis te kunnen organiseren hebben wij minimaal 41 betalende leerlingen nodig.  Schrijf je daarom nu in via het inschrijfformulier dat je op school kunt krijgen en lever dit formulier voor

woensdag 21 september 2022

op school weer in.